MEDICUL CLAUDIU COCA


Am încercat întotdeauna să identific nevoia reală a pacientului meu și, împreună cu acesta, să alegem ceea ce am găsit a fi abordarea optimă.
 
Mă doare că într-o lume plină de marketing, cu o presiune socială uriașă pentru rapiditate și estetică, atunci când suntem în fața unor alegeri clinice ajungem să lăsăm mai la urmă chiar Sănătatea.
 
Cred că e datoria oricărui medic să ajute pacientul să înțeleagă diferența între ce-și dorește, influențat de marketing și presiune socială, și ce are nevoie de fapt, influențat de informații medicale și experiență clinică. 
Abordări

Tratamente

FILOZOFIA DAMON

Atunci când viteza și siguranța pot merge mână în mână iar extracția, disjuncția și chirurgia ortognată sunt regândite.

TRAINER, LIP TRAINER, FACE FORMER

Atunci cand este nevoie de schimbarea balanței de forțe ce acționează asupra dinților și oaselor, cu impact asupra esteticii faciale.

APARATE MOBILE

Atunci când deficitul de creștere a ajuns la un nivel la care reeducarea miofuncțională nu mai este suficientă.

ARTICULATIA TEMPORO-MANDIBULARA

Atunci când există o explicație pentru o durere neexplicată încă la nivelul capului, urechii, gâtului sau dinților.

SPARK ALIGNERS

Atunci când, pe parcursul tratamentului ortodontic, vizibilitatea minimă primează.

Terapie miofuncțională

Atunci când limba, buzele și ceilalti mușchi din jurul cavității bucale nu au un comportament adecvat și duc la apariția de probleme ce pot necesita un tratament stomatologic și în special ortodontic.

Detalii

Bruxismul - criminalul silențios

Atunci când mușchii masticatori sunt supra folosiți și duc la apariția de probleme parodontale, articulare și/sau dentare. Daca ridici haltere in fiecare zi, într-o bună zi genunchii sau spatele vor ceda!

Detalii

Informatii utile inainte de consultatie

Ideal de citit inainte de o consultatie cu Dr. Claudiu Coca

Detalii
Dr. Claudiu Coca

Important

'Medicina este Ştiinţă, Artă şi Conştiinţă' – Iuliu HaţieganuInformațiile oferite nu se doresc a fi adevăruri universale ci sunt doar opinia mea, la momentul scrierii lor.
 
De-a lungul anilor am învățat două lucruri ce le-am găsit revelatoare:
1. Opiniile se pot schimba cu informații noi dar cele mai ample lecții ți le oferă propria experiență. 
2. Tot ce s-a scris vreodată ar putea fi doar opinia autorului și nu un adevăr universal.
 

NU MAI TÂRZIU DE 7 ANI
Prima vizită la medicul Specialist Ortodont să aibă loc înainte de împlinirea vârstei de 7 ani!
 
CÂND ERUPE PRIMUL DINTE
Acesta este momentul oportun pentru prima vizita la medicul stomatolog. Ideal, într-un centru specializat, la un medic specialist în Stomatologie Pediatrică numit și medic Pedodont.
 
MOTIVAREA PERSONALĂ
Indiferent de varstă, este unul din cei mai importanți factori în Succesul unui tratament medical. La Ortodonție cu atât mai mult prin prisma duratei unui tratament ortodontic.
 
DINȚII STRÂMBI
Dincolo de perspectiva estetică, eminamente subiectivă, Dinții Strâmbi sunt strâns legați de evoluția altor probleme la nivelul gurii și dinților precum Parodontoza și Suferința Articulației Temporo-Mandibulare.

REEDUCAREA MIOFUNCȚIONALĂ
De cele mai multe ori avem Dinții Strâmbi din cauza unor comportamente musculare improprii. Reeducarea acestor mușchi este esențială pentru viteza de rezolvarea a problemei dar și pentru stabilitatea rezultatului tratamentului ortodontic.
 
CÂT COSTĂ UN APARAT DENTAR
Doar o parte din costul unui Tratament Ortodontic. Aparatul în sine poate fi mai mult sau mai puțin calitativ. Rezultatul tratamentului în schimb este mult mai strâns legat de capacitatea medicului de a conduce tratamentul decât de tipul de aparat efectiv.
Despre Mine
About Me Image

+

Cazuri finalizate

+

Pacienți în tratament

+

Bracketuri folosite

+

Fotografii Documentare

Testimoniale

Testimoniale